Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Gresskarsmør som pålegg og tilbehør
25051
post-template-default,single,single-post,postid-25051,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Gresskarsmør som pålegg og tilbehør

Bytt gjerne ut det vanlige smøret med et smør laget på gresskarkjerner. Det gir en nøtteaktig smak og passer perfekt til baking, som pålegg, i gryter og sauser. Og som nytt og spennende i matpakka.

Oppskrift på gresskarsmør

©FOTO: Go Green

Tips: Oppskriften passer like bra med solsikkekjerner!

Gresskarsmør som pålegg og tilbehør
 
Ingredienser
  • 3 dl GoGreen Gresskarkjerner
  • 4 ss solsikkeolje
  • 1-2 krm flaksalt
Sånn gjør du
  1. Rist gresskarkjernene forsiktig i en stekepanne til de har fått litt farge og smak. Avkjøl.
  2. Miks frøene i en food prosessor til det blir en fin masse og hell sakte i solsikkeoljen og flaksaltet til det blir en røre.
  3. Mengden olje varieres i forhold til hvilken konsistens man ønsker på smøret.

Bon appétit

(Kilde: Go Green)

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Del gjerne på Facebook!

2 Comments
  • Anne Gullaksen

    11/09/2015 at 4:13 pm Reply

    Hei, dette virker spennende :-) Men jeg får ikke frem selve oppskriften?

    • Marianne

      12/09/2015 at 5:11 pm Reply

      Hei! Jeg fikk heller ikke fram teksten og har lagt den inn på nytt. Det ser ut til å virke nå…

      Takk for at du sa fra!
      Marianne

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits