Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Perfekt tapet på barne- og ungdomsrom – og på hjemmekontoret!
25369
post-template-default,single,single-post,postid-25369,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Perfekt tapet på barne- og ungdomsrom – og på hjemmekontoret!

En god arbeidsplass for lekser, studier eller på kontorplassen hjemme hjelper til på motivasjonen. Innen tapetverdenen er det mange morsomme motiv som kan gjøre nettopp dette.

Kanskje kunne poden trengt litt ekstra motivasjon og ny giv til skolestart? Med enkle grep kan du inspirere til læring – rett på veggen! Skolestart er en ideell tid for fornyelse på barne- og ungdomsrommet. Nytt år, nye muligheter, og åpne sinn etter mange uker med fri.

INTERIØRTIPS: Ny tapet på veggen til skolestart – eller på hjemmekontoret!

For realfagsentusiasten kan det periodiske system i storformat fra Borge sette fart på puggingen.

– Dette er tiden for å skjerpe oppmerksomheten. Fokus på å lage en god arbeidsplass for lekser eller studier hjelper til på motivasjonen og gir en ny giv, sier Birgit Torkildsby hos tapetleverandøren Borge.

INTERIØRTIPS: Ny tapet på veggen til skolestart – eller på hjemmekontoret!

Kart er aktuelt nesten uansett alder. Med denne varianten fra Fantasi Interiør kan man utforske alle verdenshjørner rett fra barne-/ungdsomsrommet.

– Her gjelder det å tilpasse etter nivå. Det finnes alt fra fargestifter til førskolebarna og alfabetet til dem som skal begynne på skolen for første gang, til mer tekniske ting til dem som befinner seg høyere opp.

For eksempel en flymotor til ingeniørspiren, det periodiske system til realfagentusiasten eller kroppens anatomi til den som sikter seg inn på medisinstudiet. Verdenskart er også alltid aktuelt, nesten uansett alder, tipser Torkildsby.

INTERIØRTIPS: Ny tapet på veggen til skolestart – eller på hjemmekontoret!

Til en førsteklassing som straks skal i gang med å lære å lese, er alfabetet fra Borge både aktuelt og dekorativt.

Fort gjort

Tapetsering er overraskende fort gjort, spesielt om det kun er én vegg som skal dekoreres. Noen stor kostnad utgjør det heller ikke.

– Å tapetsere én vegg er ingen stor sak, det er gjort på et par timer. Spesielt ved bruk av tapettyper der lim påføres rett på veggen, er det enkelt å få et fint resultat selv. Dette er noe man klarer uten store krav til nevenyttighet, sier Bjørg Owren, kreativ leder hos ifi.no.

INTERIØRTIPS: Ny tapet på veggen til skolestart – eller på hjemmekontoret!

Borge tilbyr en morsom vri for den som sikter seg inn på en utdannelse innen medisin og andre helseyrker.

Mange fototapetdesign kan spesialbestilles i ønsket størrelse, noe som gjør det enkelt å tilpasse bildet til rommet som skal dekoreres.

(Tekst: Åshild Nyhus Tyssen/ifi.no)

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Del gjerne på Facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits