Hjem   Om meg   Kontakt
Bygg ditt eget kjøleskap! | Marianne de Bourg
24094
post-template-default,single,single-post,postid-24094,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Bygg ditt eget kjøleskap!

Et nytt og fleksibelt hyllesystem for matoppbevaring med flyttbare beholdere i ulike størrelser gir mer plass, enklere organisering av maten og mindre matkasting.

– Med Electrolux CustomFlex™kombiskap kan man nå bygge sitt eget kjøleskap og selv tilpasse hvordan man vil organisere innholdet med en praktisk hylledør og et flyttbart skuffsystem, sier markedsjef Lena Wånemark i Electrolux.

Design ditt eget kjøleskap

Kjøleskapsdøren kommer med skinner og flyttbare beholdere i ulike størrelser. Slik kan man organisere matoppvaringen etter egne behov.

Her kan den enkelte bestemme hva som skal plasseres hvor i kjøleskapet. Når behovene endres kan man reorganisere skuffer og beholdere som man selv vil, sier Wånemark.

CustomFlex™-systemet består av:

  • Dørhylle med skinner som gjør det enkelt å organisere matoppbevaringen etter behov
  • 6 skuffer i ulik størrelse til lagring
  • 2 klyper til å henge opp småting

Electrolux FreshPlus er et frittstående kombiskap med kjøl og frys. Med den mest fleksible lagringsløsningen på markedet, kombinert med TwinTech®- kjølesystem holder maten seg frisk lenger enn i konvensjonelle kombiskap.

Lengre holdbarhet
Riktig matoppbevaring er viktig for å bevare råvarene friske så lenge som mulig. Fuktighetsnivå og temperatur har her stor betydning. Frukt og grønnsaker kan miste hele 10-15 prosent av fuktigheten innen en ukes lagring i et vanlig kombiskap som bruker kald og tørr luft fra fryseren for luftsirkulasjon til kjøleskapet.

TwinTech™-systemet sørger for adskilt luftsirkulasjon i kjøl- og fryseskapet. Slik fordeles jevn og fuktig luft til kjøleskapet og tørr, kald luft til frysen. Fryseren holder seg tørr og frostfri mens kjøleskapet beholder den ønskede fuktigheten for å bevare smak, tekstur og næringsstoffene i matvarene.

– Tester viser at for eksempel jordbær beholder 92 prosent av vekten sin etter ti dager i et kjøleskap med TwinTech™-systemet, sier Wånemark.

Electrolux CustomFlex-kombiskap er tilgjengelig i butikk fra mai 2015 og koster fra kr 17.000.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits