Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Enkel kyllingkebab med kun to ingredienser
24298
post-template-default,single,single-post,postid-24298,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Enkel kyllingkebab med kun to ingredienser

Med rub kan du forsterke BBQ-smaken uten store forberedelser. Rub er en tørr marinade som brukes til å raskt gi kjøttet mye smak og et vakkert utseende. 

Rub er en krydderblanding du gnir inn (rub in) i kjøttet før grilling eller steking.

Gni bare kjøttet inn med krydderet rett før du legger det på grillen, i stekepannen eller putter det i ovnen. Fordelen med rub er at det er lettere å kontrollere smaksintensiteten i forhold til f.eks. marinader.

Idemagasinets oppskrift på kyllingkebab

Oppskrift på kyllingkebab
 
(4 porsjoner)
Ingredienser
  • 1 kg kyllingfilet
  • 1 pose Santa Maria BBQ Rub Allround
Sånn gjør du
  1. Legg grillspydene i vann i minst 10 minutter.
  2. Skjær kyllingfileten i jevnstore biter.
  3. Bland med BBQ Rub og tre bitene på de bløtlagte grillspydene.
  4. Grill spydene direkte over glødende kull.

Rub Allround er en godt sammensatt krydderblanding med røyket paprika, chili, ingefær og koriander. Passer til storfekjøtt, svinekjøtt og kylling. Passer også godt til smaksetting av f.eks. kalde sauser, dressinger og kryddersmør. Rub Allround har et lavt saltinnhold. Fri for smakforsterkeren glutamat E 621.

Server med tortillabrød, hummus og grønnsaker.

3 oppskrifter med rub:

  1. Grillet chilikarré med urtebakte nypoteter og grillede grønnsaker
  2. Grillet entrecôte med klassisk amerikansk smak
  3. Entrecôte med bakt potet servert med bønner og maissalat
No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits