Hjem   Om meg   Kontakt
Vårens brilletrender – mangfold og lekenhet! | Marianne de Bourg
24136
post-template-default,single,single-post,postid-24136,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Vårens brilletrender – mangfold og lekenhet!

Sesongens brillemote viderefører mange av høstens trender, men med nye farger og et litt nettere, friskere uttrykk.

Klassiske farger, knallfarger og neonfarger. Sporty, retro og vintagefasong. Alt dette har vi å velge mellom av farger og fasonger på briller denne våren i følge Brilleland.

Fargepalett som dekker alle stiler og behov

Vårens brillemote

I vår kan du velge briller i alle regnbuens farger. Duse pasteller som blått, rosa, lilla, og turkis inntar butikkene side om side med både knallfarger og neonfarger. Samtidig holder de litt mer klassiske og nøytrale fargene som spettet brun og sort fortsatt stand. Noe for enhver med andre ord!

Mot nettere fasonger

Be Bright retro briller

Retro- og vintageinspirasjonen fra 60- og 70-tallet står fortsatt sterkt, men generelt kan vi se at brillene blir litt smalere og nettere. Fasongene varierer fra kvadratiske, litt kantete modeller til både runde og ovale briller som er mer tilbake i trendbildet. Cateye-fasonger med retroinspirasjon er fortsatt høyaktuelt. Briller med halv innramming og såkalt randtråd kommer i mange utforminger denne våren, og gir et lettere uttrykk.

Materialmiks og spennende, men enkle detaljer

Vårens-brillemote---materialmiks

Transparent acetat i mange forskjellige farger vil fortsatt dominere trendbildet. I tillegg blir briller hvor ulike metallmaterialer kombineres med acetat stadig oftere å se. Modeller i det superlette og allergivennlige materialet titan blir stadig mer populært, og er et holdbart og komfortabelt alternativ. Bruk av gummidetaljer på litt mer sporty innfatninger bidrar til god komfort ved forskjellige typer aktivitet i tillegg til at det gir brillen en liten «edge».

Vårens-brillemote---mønster

 

Mønstret acetat, krystaller, stoff (gjerne rutemønstret) og emalje er andre detaljer som vil tydeliggjøre seg denne våren. Og ikke minst, i vår skal logoene være av den diskre typen.

Solbriller – fortsatt retroinspirasjon og speilglass

Vårens-brillemote-retro-solbriller

Retrotrenden står fortsatt sterkt også for solbriller og følger motebildet for øvrig med blant annet slengbuksene fra 70-tallet tilbake i butikkene. Materialkominasjoner i acetat og metall er aktuelle også her, og de nøytrale fargene brunt, sort og grått går aldri av moten.

I likhet med vårgarderoben for øvrig kommer mange av solbrillene med feminine trykk og mønstre som blonder, blomster og sommerfugler.

Solbriller-med-blomster

Til herrene vil det dukke opp sporty modeller med gummidetaljer og andre spennende materialer. Pilotbrillen ser aldri ut til å gå av moten, og fjorårets store trend med speilglass fortsetter. Og i år blir de enda mer fargesprakende enn noen gang!

Det er altså mange spennende nyheter for oss som skal kjøpe briller eller solbriller denne våren. 

2 Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.