Hjem   Om meg   Kontakt
#PierreRobert #Sommerkonkurranse | Marianne de Bourg
23999
post-template-default,single,single-post,postid-23999,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

#PierreRobert #Sommerkonkurranse

INSTAGRAM-KONKURRANSE: Vinn to sett treningstøy fra den nye Sport Summer-kolleksjonen til Pierre Robert!

For å delta, del bildet under og merk det med #pierrerobert og #sommerkonkurranse på Instagram

KONKURRANSE Vinn sommerens treningstøy fra Pierre Robert

Pierre Robert Sport Summer er inspirert av urbane, solfylte motemetropoler som L.A. og Miami, med fräsche farger og snitt.

Den sømløse toppen har tynne stropper som gir en kul og avslappet look og føles ekstra behagelig på varme solskinnsdager. Stroppene er regulerbare og sørger for godt hold. Passformen er formstrikket i et mykt, teknisk materiale med uttakbar padding.

Den tradisjonelle treningstightsen er byttet ut med korte hot-pants som føles svalende om sommeren. Shortsen har flatterende passform og skjæring, og er laget i mykt, teknisk materiale som puster godt og følger kroppens bevegelser. Pierre Robert Hot Pants kan også brukes som boxertruse.

Aldersgrense 18 år

Konkurransevilkår

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits