Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | MAT: Fire fine frukt- og bærdesserter i rødt, hvitt og blått til 17. mai
23316
post-template-default,single,single-post,postid-23316,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

MAT: Fire fine frukt- og bærdesserter i rødt, hvitt og blått til 17. mai

Rødt, hvitt og blått må det være til 17. mai og bordpynten, den kan like gjerne være spiselige dekorasjoner; flagg av bær, fruktspyd, og bær i rødt og blått på glass. 

Her er fire fargerike og friske desserter:

Fire fine fruktserveringer til 17. mai

Foto: Frukt.no

Norgesglass med blå og røde bær ligger lag på lag med hvite marengs. Her kan man også bruke hvite marshmallows eller hvite frukter, som for eksempel eple eller pære. 

Tips: Husk alltid å vaske og tørke frukten godt før du skjærer den opp.

TIPS Det norske flagget i frukt og bær

Foto: Frukt.no

Her er det formet et norsk flagg med røde, hvite og blå bær og frukter til 17. mai-bordet. Serveres gjerne sammen med iskake!

17.maitips til buffeten - frukt i rødt, hvitt og blått

Foto: Frukt.no

Muffinsformer fylt med fruktbiter og bær er en kjempeenkel måte å friste gjestene med frukt og/eller bær. Om du ønsker så kan formene settes i et spesielt mønster utover bordet.

Bruk gjerne muffinsformer i rødt, hvitt og blått. Cacas har blant annet prikkete muffinsformer i nasjonalfargene.

Fire fine fruktdesserter til 17. mai

Foto: Frukt.no

Fruktspyd med frukt og bær i nasjonalfargene kan brukes som forfriskende dessert eller dekorativ bordpynt. Grillpinnene kan også settes i glass.

Frukt og bær passer godt sammen med Prosecco, som denne økologiske nyheten på Vinmonopolet: Le Contesse Prosecco Organic Brut.

– Foto/oppskrifter: frukt.no – 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits