Hjem   Om meg   Kontakt
Naturlig hjelp mot lette allergiplager | Marianne de Bourg
22906
post-template-default,single,single-post,postid-22906,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Naturlig hjelp mot lette allergiplager

Over en million nordmenn er nå i ferd med å starte sin årlige kamp mot pollenstøvet. 

Ved pollenallergi renner ofte nesen, den klør, tetner til og man nyser. Øynene renner, klør, blir røde og hovner opp. Mange ønsker å bruke naturlige produkter mot disse symptomene, enten fordi de blir trøtte av allergipiller eller ikke liker tanken på å bruke medisiner.

Og det finnes gode alternativer på apotek og i helsekost. Her er noen produkter som kan være verdt å prøve mot lettere pollenallergiplager.

Naturlig hjelp mot lette allergiplager

Foto: Midsona

Saltvannsnesespray

Ved å bruke saltvannsnesespray daglig i løpet av pollensesongen, vil antall allergiske antistoffer i kroppen reduseres, og allergien lindres. Miwana inneholder en naturlig saltvannsoppløsning for nesen med samme saltinnhold (0,9 %) og nøytral pH-verdi, og er derfor skånsom mot slimhinnen. Miwana 0,9 % kan brukes for å forebygge og beskytte mot allergi gjennom hele pollensesongen, og Miwana 3,5 % Plus kan brukes for å åpne opp tett nese og tette bihuler. Begge variantene finnes også med mentol.

Veil pris, kr 59. Selges på apotek.

Urtekapsler

Fenu-Max er et 100 % naturlig produkt som kan lindre lette allergiplager ved at produktet virker lindrende ved tett nese og er lett slimløsende. Fenu-Max inneholder bukkehornsfrø og timian, som tradisjonelt har blitt brukt mot tett nese. Et godt tips er å løse opp kapselen i varmt vann og drikke det som te. Du kan også legge et klede over hodet mens du trekker dampen inn gjennom nesen.

Veil pris, 209. Selges på apotek og helsekost.

Øyedråper

DROP-it øyedråper er praktiske og hygieniske engangspipetter med steril saltoppløsning helt uten konverseringsmidler. DROP-it fukter øynene ved midlertidig tørrhet, og kan brukes til å skylle bort pollen og andre allergiframbringende partikler fra øyet og dermed lindre ubehag.

Veil pris, kr 55. Selges på apotek.

Tips gjerne i kommentarfeltet under dersom du har blitt hjulpet av naturlige produkter mot allergiplager. Da kan du hjelpe andre som også sliter med pollenallergi. 

Mer alternativ behandling:

Har du postive erfaringer med coaching? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Del gjerne og følg på Facebook!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.