Hjem   Om meg   Kontakt
5 små tips for våren | Marianne de Bourg
21826
post-template-default,single,single-post,postid-21826,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

12 tegn på at det er vår

Her er noen av vårens klare (og kanskje rare) tegn på at det vår. Noen gode tips også.

Våren er tid for å rydde bort vinteren og gjøre klart for sommeren.

Vårlige tips

12 tegn på at det er vår…

 1. …at vi driver grener. Grener fra eple-, kirsebær og plommetrær gir vakre blomster. Du kan også bruke Forsythia, som gir knallgule blomster.
 2. …at det er tid for detox. Kroppen renser seg selv via blant annet huden, nyrer og lever, men kan gjerne få hjelp av urter, mat og drikke som fremmer utrensingen. Våren er en god tid for dette. [Les mer om detox-tips]
 3. …å så karse står plutselig på timeplanen. Karse blir ofte brukt på brødskiva og på salater, men kan også brukes i grønne juicer og smoothies og sammen med grønnsakretter. [Mer om karse]
 4. …når det er tid for selvangivelsen. Her får du tips og hjelp: Din guide til selvangivelsen, del 1 – FRISTERDin guide til selvangivelsen, del 2 – E-BRUKER og Din guide til selvangivelsen, del 3 – SMARTE KALKULATORER Denne nettsiden gjør privatøkonomi litt morsommere: Dittmotto.no
 5. …vi rydder bort vinterklærne. Gjør plass til vår- og sommerjakker i entreen. Og det meste av skjerf, votter og luer kan vel ryddes bort nå.
 6. …det er tid for rydd og kast. Fretex og søpledynga er godt besøkt. Husk at du som regel kan donere bort til det lokale loppermarekdet!
 7. …når vi må begynne å tenke på å bestille håndverker til sommeren. Om du vet at du skal ha håndverktjenester gjort i løpet av sommeren, er det bare å hive seg rundt og kontakte håndverker med det samme. Les mer: [Bestill håndverker nå]
 8. …vi tar hyttesjekken. Tar du deg bryet med en rask sjekk av hytta nå, kan du allerede nå begynne å planlegge eventuelt arbeid som bør utføres i løpet av sommersesongen – enten du gjør jobben selv eller skal leie inn bistand. Les mer: [Ta en påskesjekk av hytta]
 9. …det er tid for vårrengjøring. En god gammeldags vårrengjøring er ikke å forakte. Vask i hvert fall vinduene. Kjøkkenskapene inni også kanskje.
 10. …vi fyller hjemmet med fargen gul. Plutselig får vi sug etter fargen. Og ikke bare til påske. Ved å bruke gult i omgivelsene skal hormon- og nervesystemet styrkes, og fargen skal være muskelavslappende og bra for fordøyelseskanalen. [Les mer om fargen gul]
 11. …vi maler panel inne. Går du med maleplaner, er dette tiden for å sette i gang! Det aller beste tidspunktet for maling av panel inne er nemlig i februar og mars. Les mer: [Det er nå du bør male]
 12. …vi begynner å tenke på bikinisesongen. Slanking er hverken spesielt morsomt eller et politisk korrekt tema, men det er sånn at mange har planer om å gå ned noen kilo før sommeren, og da er det bare å begynne nå. Les mer: [5:2 Bikini- og speedodietten] – en 6-ukersplan for at du skal nå matchvekten før bikinisesongen.

“Jeg ser våren gå gjennom verden
Den legger igjen sin grønne latter
og har en avtale med solen”

– Lars Saabye Christensen

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits