Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Lassi
20865
post-template-default,single,single-post,postid-20865,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Lassi

Skal du by gjestene på indisk mat kan det være morsomt å servere ekte indisk drikke ved siden av maten. Enten som en velkomstdrikk eller som dessert. 

Lassi er den vanligste måltidsdrikken i India. Det er en smakssatt yoghurt som serveres med is. Den er leskende og forfriskende og passer utmerket til den sterkt krydrete indiske maten.
Oppskrift-på-lassi

 

Lassi
 
(6 glass)
Ingredienser
  • 6 dl naturell yoghurt
  • 5 dl vann
  • 1 ts malt kardemomme
  • 1 ss sukker (eller sukkererstatning)
  • 1 ts Muscovado-sukker eller sukkererstatning
  • 1 krm malt ingefær
  • ½ krukke fersk mynte, finhakket
Sånn gjør du
  1. Bland ingrediensene og rør om. Serveres kald i glass med is.

Mer om indisk mat og drikke:

– Kilde/foto: Santa Maria

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits