Eggesalat
Bruk opp eggene etter påske! Lag en eggesalat. Det er enkelt, raskt, godt og næringsrikt.
Eggesalat er smakfullt både til frokost og lunsj. Kjekt å ha med til lunsj på jobben. Deilig på felles frokostbord i helgen. Passer også ypperlig dersom du har middagsrester av kjøtt og fisk eller påleggsrester i kjøleskapet.
Salaten passer også ypperlig for deg som spiser lavkarbo.
Her er det brukt solegg fra frittgående høner, men du kan selvsagt også bruke andre typer egg, for eksempel økologiske.
Eggesalat
(4 porsjoner)
Ingredienser
- 6 stk Prior solegg
- 1 dl majones
- 1 dl crème fraîche eller rømme
- 2 ss sennep
- 3 ss hakket purre eller vårløk
- salt og pepper
Sånn gjør du
- Hardkok eggene og del dem med en eggedeler først i skiver og deretter i biter. Bland sammen de andre ingrediensene, og vend inn eggebitene. Smak til med salt og pepper.
– Foto/oppskrift: Prior –
No Comments