Hjem   Om meg   Kontakt
Sukkerfri sjokoappelsinmousse med dadler som søtning | Marianne de Bourg
21578
post-template-default,single,single-post,postid-21578,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Sukkerfri sjokoappelsinmousse med dadler som søtning

I denne moussen er det hverken brukt sukker eller andre sukkererstatninger. Her er det dadler som gir den søte gode smaken. 

Sunn oppskrift på appelsinmousse

I denne oppskriften er det brukt cashewnøttsmør og kokosnøttolje fra Artisana.

Ingredienser:
1,5 dl dadler, bløtlagt i ca 2 timer
1 dl av bløtleggingsvannet
2 ss kakaopulver
2 ss cashewnøttsmør, evt. annet nøttesmør
3 ss kokosnøttolje, smeltet
1/2 ts vaniljepulver
Litt salt
8 dråper appelsinolje

Slik gjør du:
Legg dadlene i vann i ca 2 timer. Hell av vannet, men ta vare på 1 dl. Kjør dadlene litt i en kjøkkenmaskin før du har i vannet. Bland dadler og vann godt før du har i de øvrige ingrediensene. Kjør blandingen noen minutter til den har en glatt og fin konsistens. Hell mousseen over i serveringsskåler, evt i skallet av en halv appelsin, og sett i kjøleskap i minimum 30 min. Oppbevares  kaldt til servering.

Oppskriften er sukkerfri, melkefri og glutenfri. 

– Foto/oppskrift: Økosjokolade – 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits