Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Marsipanegg med appelsinsmak og sjokoladetrekk
21314
post-template-default,single,single-post,postid-21314,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Marsipanegg med appelsinsmak og sjokoladetrekk

Denne sunne marsipanen med  sjokoladetrekk smaker av deilig appelsin.

Form dem som små egg og fyll ungenes påskeegg. Eller ditt eget! Sunn-oppskrift-på-appelsinmarsipan-med-sjokoladetrekk

Marsipan med appelsinsmak og sjokoladetrekk
 
Marsipaneggene på bildet er pyntet med raspet appelsin- og sitronskall (økologisk).
Ingredienser
  • MARSIPAN
  • 100 g mandler
  • 35 g Sukrinmelis
  • 40 g FOS
  • 3 ss appelsinjuice
  • 2 dråper mandelessens (valgfritt)
  • litt vaniljepulver (valgfritt)
  • SJOKOLADE
  • 50 g kakaomasse
  • 25 g kakaosmør
  • 10 g Sukrinmelis
  • 15 g agavesirup
  • 1 ts appelsinjuice
  • ½ ts vaniljepulver
  • ½ ts raspet appelsinskall (fra økologisk appelsin)
Sånn gjør du
  1. Mal mandlene i en mandelkvern eller tilsvarende.
  2. Bland de malte mandlene godt sammen med Sukrinmelis og FOS.
  3. Det er ingen grunn til å skolde mandlene først, dette gir bare en litt grovere marsipan med litt mørkere farge.
  4. Rull så marsipanen i eggform eller kuler.
  5. Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad.
  6. Bland så inn de andre ingrediensene og visp grundig til alt er godt blandet.
  7. La sjokoladeblandingen stå til den så vidt begynner å tykne.
  8. Dypp deretter marsipanen i sjokoladeblandingen.

– Foto/oppskrift: Økosjokolade

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits