Hjem   Om meg   Kontakt
Tortillapizza Pineapple Fajita | Marianne de Bourg
21240
post-template-default,single,single-post,postid-21240,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Tortillapizza Pineapple Fajita

Dette er den perfekte oppskriften når du har lyst på pizza, han har lyst på fajita og barna taco.

Kylling og ananas er en fantastisk kombinasjon. Denne tortillapizzaen er toppet med fajitakrydret kylling, paprika og ananas. Og ost, så klart!

TACOFREDAG-Oppskrift-på-Pineapple_fajita_pizza

Bruk gjerne Santa Maria Pizzasauce i denne pizzaen. Den har smak av meksikanske urter. Perfekt til tex mex-pizza!

Tortillapizza Pineapple Fajita
 
(4 porsjoner)
Ingredienser
  • 1 ss olje
  • 300 g kyllingfilet
  • 1 st rødløk
  • ½ paprika
  • 2 dl fersk ananas i biter
  • 1 pose Santa Maria Fajita Spice Mix
  • 4 st Santa Maria Pizza Tortilla
  • 1.5 dl Santa Maria Pizza Sauce
  • 3,5 dl revet ost
Sånn gjør du
  1. Sett ovnen på 250°C.
  2. Skjær kyllingfileten i biter. Det samme med paprika og løk.
  3. Varm opp olje i en stekepann og fres kyllingstrimlene gyllenbrune. Tilsett løk, paprika og kryddermix.
  4. La alt frese i 3-4 minutter og tilsett ananasbitenen.
  5. Ha ca 2 ss pizzasaus på hver tortillalompe og topp med ost.
  6. Fordel fajitablandingen over til slutt.
  7. Legg tortillapizzaene på stekebrett og stek i ovnen i 5-8 minutter til osten har smeltet og tortillaene har fått fin farge.
  8. Server med en god salat!

Flere tips til kjappe pizzaer:

Drikke til tex mex-aften:

– Foto/oppskrift: Santa Maria – 

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Følg gjerne på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits