Hjem   Om meg   Kontakt
Mexican Sausage Chili (5 min) | Marianne de Bourg
21006
post-template-default,single,single-post,postid-21006,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Mexican Sausage Chili (5 min)

Med Mexican Chili grytebase lager du en komplett Sausage Chili-gryte på et blunk. Basen inneholder hakkede tomater, paprika, løk, hodekål, tomatpuré, grønne linser, hvitløk og chili.

Det er bare å tilsette pølse selv!

Oppskrift på Mexican Sausage Chili

Foto/oppskrift: GoGreen

Mexican Sausage Chili
 
(4 porsjoner)
Ingredienser
  • 500 g GoGreen Mexican Chili
  • 350 g chorizopølse
  • Salt
Sånn gjør du
  1. Skjær og stek pølsen.
  2. Tilsett Mexican Chili og la det småkoke i fem minutter.
  3. Smak til med salt.

Server med ris, Pico de Gallo, syltet rødløk, nachodipp, guacamole og tortillas.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Følg og del på Facebook, da vel!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits