Hjem   Om meg   Kontakt
Melkefri og sukkerfri sjokoshake | Marianne de Bourg
21044
post-template-default,single,single-post,postid-21044,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Melkefri og sukkerfri sjokoshake

Denne sjokoshaken er laget med rismelk og passer for dem som ikke tåler melk.

Rismelk inneholder mye karbohydrater (sukker) og det er derfor lurt å unngå ytterligere sukker i den. Bruk gjerne steviadråper isteden, som inneholder 0 karbohydrater.

Oppskrift på sukkerfri og melkefri sjokoshake

Foto og oppskrift fra SweetLeaf, brukt med tillatelse fra Funksjonell Mat

Melkefri og sukkerfri sjokoshake
 
(1 glass)
Ingredienser
  • 1 kopp rismelk
  • 2 ts kakaopulver
  • 6 isbiter
  • 7-9 dråper stevia med vaniljesmak
Sånn gjør du
  1. Blend ingrediensene i en blender.

Steviadråper er 100% naturlig – og uten kalorier og karbohydrater. Steviadråper med smak både søter og smaksetter samtidig.

Stevia med vaniljesmak fås kjøpt i helsekost og på nett, blant annet hos Funksjonell Mat.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Del gjerne på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.