Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Pico de Gallo
21002
post-template-default,single,single-post,postid-21002,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Pico de Gallo

Lag en spennende variant av den tradisjonelle salsaen. Pico de Gallo er en salsavariant som inneholder rød jalapeño.

Pico de Gallo inneholder gjerne også mer løk enn ordinær salsa, samt hele biter av grønnsaker. Den er dermed ikke så flytende som ferdigkjøpt salsa.

Oppskrift-på-pico_de_gallo

Rød jalapeño er meksikansk chilipepper hvor styrken og aromaen gir en ekstra touch til tacos, tortillas, pizza, salater og diverse gryteretter. Den finnes på glass i to varianter, rød og grønn. Den røde varianten er noe søtere i smaken enn den grønne.

Pico de Gallo
 
(4 porsjoner)
Ingredienser
  • Santa Mary Red Jalapeño
  • ½ potte frisk koriander
  • 5 tomater
  • 1 løk
  • 1 lime, juice
  • En klype salt
Sånn gjør du
  1. Hakk jalapeño och koriander.
  2. Fjern frøene og hakk tomaterna fint.
  3. Finhakk løken.
  4. Bland alle ingrediensene, press over limejuice og smak til med salt, og eventuell mer jalapeño.

Servér!

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

– Kilde: Santa Maria – 

Likte du dette? Del gjerne!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits