Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Økologisk lavkarbobrød med mandler og frø
20943
post-template-default,single,single-post,postid-20943,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Økologisk lavkarbobrød med mandler og frø

Til deg som teller karbohydrater har Helios laget dette smakfulle brødet med kun 1,64 karbohydrater pr skive (á 30 g). Saftig og godt. 

Og med kun økologiske ingredienser er det dobbelt sunt!

Oppskrift-på-økologisk-lavkarbobrød-av-nøtter-og-frø

Foto/oppskrift: Helios

Økologisk lavkarbobrød med nøtter og frø
 
Ingredienser
  • 80 g mandler
  • 50 g solsikkefrø
  • 60 g knuste linfrø
  • 60 g sesamfrø
  • 1 ss bakepulver med vinstein
  • 170 g cottage cheese
  • 1 ts havsalt
  • 4 egg
Sånn gjør du
  1. Mal madlene og bland alle ingrediensene godt.
  2. Hell røren i papirkledd brødform – uten papir setter brødet seg fast!
  3. Stek på nederste rille på 180 grader i ca 40-45 minutter.

Mandler, frø og havsalt fås økologisk fra Helios. Der får du også økologisk bakepulver med vinstein, som dannes naturlig under modning av vin på fat. Økologisk cottage cheese får du fra Rørosmeieriet. Økologiske egg er å få kjøpt i de fleste butikker.

Tips: På grunn av høyt innhold av umettede fettsyrer, har brødet relativt kort holdbarhet. Det bør derfor oppbevares i kjøleskap etter at det er avkjølt, og brukes innen noen få dager.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits