Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Mildere sjokolade med cashewnøttsmør
20564
post-template-default,single,single-post,postid-20564,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Mildere sjokolade med cashewnøttsmør

Denne hjemmelagde sjokoladen passer for små og store som er mer glad i mild sjokolade enn den mørkere varianten. 

LØRDAGSGODT Sunn oppskrift på hjemmelaget mild sjokolade

Mildere sjokolade med cashewnøttsmør
 
Ingredienser
  • 100 g kakaomasse
  • 50 g kakaosmør
  • 30 g agavesirup
  • 30 g Sukrinmelis m/stevia
  • 40 g Artisana cashewnøttsmør
  • 1 ts vaniljepulver
Sånn gjør du
  1. Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad og visp inn cashewnøttsmør til det er helt blandet.
  2. Ha i vaniljepulver og søtningsmidler og visp godt sammen.
  3. Hell sjokoladen i konfektformer eller sjokoladeplateform og sett i kjøleskapet til den har stivnet.

Oppbevares kaldt til servering.

Produkter og oppskrift fra Økosjokolade

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Følg og del på Facebook, da vel!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits