Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Reker, avokado og mango i tacoskjell
20594
post-template-default,single,single-post,postid-20594,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Reker, avokado og mango i tacoskjell

En frisk variant av fredagstacoen med sterk jalapeño, friske grønnsaker og søt mango som passer perfekt til reker. 

Jeg har lagd et par varianter av denne (litt ettersom hva jeg har hatt i hus) og begge var supergode. Kan absolutt anbefales!

FREDAGSTACO Oppskrift på tacoskjell med reker, mango og avokado

– Foto og oppskrift: Santa Maria –

Serveres som forrett eller sammen med andre småretter, gjerne til et glass musserende vin. Som forrett vil den være delikat å servere i et cocktailglass.

[ Mine tips til hvordan du kan bruke cocktailglassene dine til dessert, forrett eller blomster ]

Reker, avokado og mango i tacoskjell
 
(4 porsjoner)
Ingredienser
  • 1 pakke tacoskjell type Mini Tubs
  • 250 g skrellede reker
  • 2 stk lime, saften av
  • 0,5 stk rødløk i skiver
  • 2 stk tomater utkjernet og i terninger
  • 2 ss grønn jalapeño Grønn
  • 0,5 krukke koriander
  • 2 ss olivenolje
  • 1 stk mango i terninger
  • 0,5 ts salt
  • 1 stk avokado i terninger
Sånn gjør du
  1. Bland samtlige ingredienser.
  2. Fordel i Mini Taco Tubsene.

Guacamole passer selvfølgelig perfekt til.

Retten kan også lages med mindre karbohydrater med hjemmelagde lavkarbo tortillalomper av lavkarbo brødmix.

Og skal du ha gjester kan jeg anbefale å servere en Margarita med blodappelsin til.

Følg og del på Facebook, da vel!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits