Hjem   Om meg   Kontakt
Enkel fornyelse av kjøkkenet med tapet | Marianne de Bourg
20343
post-template-default,single,single-post,postid-20343,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Enkel fornyelse av kjøkkenet med tapet

Lyst til å gjøre noe virkningsfullt med interiøret? Start med veggen! Tapet på veggen er en effektiv atmosfæreskaper.

Tapet er et godt verktøy for å skape en god atmosfære, tipser Bjørg Owren, kreativ leder i ifi.no. Det finnes et tapet for alle, enten man ønsker et fargerikt innslag eller et elegant bakteppe.

Enkel fornyelse av kjøkkenet med tapet

En artig vri for den som tør, kan være et fototapet med kålmønster fra Mr Perswall fra Borge. Bon appétit!

Du kan tapetsere alle veggene i samme design eller skape variasjon ved å mikse mønstret og ensfarget i samme fargenyanser

Et lekkert tapet kan også være prikken over ien over kjøkkenbenken. Montert bak en glassplate er du sikret uansett tapettype.

Tåler sprut og søl

I kjøkkenet utsettes veggene for svært forskjellige påkjenninger i de ulike sonene. Veggen ved spiseplassen kan vi behandle nesten som i stuen. Mest utsatt er veggen over benken, kokeplassen og nær innebygd stekeovn.

Det finnes utallige tapeter med god vaskbarhet, se etter symboler med tre bølger det betyr at tapetet er vaskbart. Tapet kan også forsegles med matt lakk for å tåle vannsprut.

– Kilde: ifi.no  –

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Følg og del på Facebook, da vel!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.