Hjem   Om meg   Kontakt
Margarita med blodappelsin | Marianne de Bourg
20500
post-template-default,single,single-post,postid-20500,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Margarita med blodappelsin

Denne drinken ble laget i forbindelse med at Fargerike lanserte årets farge 2015 som var oransje. Server den til vennefest eller som aperitif før (eller etter) fredagstacoen. Tequila er nemlig helt riktig til tex mex-mat. 

HAPPY HOUR - Oppskrift på Margarita med blodappelsin

Den klassisk drinken Margarita inneholder kun tequila, sitruslikør og limesaft, mens denne varianten også inneholder juice fra blodappelsin. Det gir en søt og god smak.

Hvis du ønsker en sukkerfri variant kan du bruke stevia med appelsinsmak som søtning i selve drinken og rimme kanten med Sukrin eller Sukrin+.

Margarita med blodappelsin
 
(2 cocktails)
Ingredienser
  • 1 dl vann
  • 1 dl sukker
  • flaksalt
  • 6 cl appelsinlikør
  • 6 cl limejuice
  • 4 cl sukkersirup
  • 9 cl blodappelsinjuice
  • 9 cl tequila
  • 1 blodappelsinskive, 1 kumquat og skall av appelsin som pynt

Tips:  Står det taco eller pizza på menyen i kveld? Da kan jeg foreslå tacopizza, hjemmelaget tacokryddersalsa og tortillalomper.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Følg og del på Facebook, da vel!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.