Hjem   Om meg   Kontakt
Rist pepperkornene! | Marianne de Bourg
20439
post-template-default,single,single-post,postid-20439,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Rist pepperkornene!

Sort pepper, kongen over alle krydder, er et av krydderne det handles mest av i verden og kanskje vårt viktigste hjelpemiddel på kjøkkenet.  

Sort pepper består av den umodne, fermenterte og tørkede frukten fra pepperplanten og brukes i all slags matlaging og som bordkrydder.

Ristede-pepperkorn

Et utrolig godt tips hvis du vil fremheve peppersmaken mest mulig, er å riste pepperkornene. Når du varmer opp pepperet, skaper du en superversjon med en mye mer intens aroma.

Slik gjør du:

Hell pepperkornene i en tørr stekepanne, og rist på middels/høy temperatur. Etter en liten stund vil det dufte helt fantastisk på kjøkkenet. Når pepperkornene har fått en konsistens der du nesten kan knuse dem med fingrene, er de ferdig. Klare for pepperkvernen eller for å støtes i en morter – og siden skape magi i grytene dine.

– Kilde: Santa Maria –

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Følg og del på Facebook, da vel!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits