Hjem   Om meg   Kontakt
Nachos | Marianne de Bourg
20269
post-template-default,single,single-post,postid-20269,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Nachos

Tacofredag eller fredagstaco. Det er ikke uten grunn at tex mex-mat er så populært. Det er både raskt og enkelt å lage og samtidig veldig smakfullt. Smaken av fredag, vil jeg påstå.

Her er en enkel nacho-tallerken med sprø nachos, tacokjøttdeig, jalapeños og smeltet ost. Serveres med guacamole, rømme og salsa.

TEX-MEX-Oppskrift-på-nachos

Nacho-tallerken
 
(4 porsjoner)
Ingredienser
  • 400 g kjøttdeig
  • Smør eller olje til steking
  • 1 pose Taco Spice Mix
  • 1 dl vann
  • 1 pose Nacho Chips
  • 1 glass røde Jalapeños
  • 200 g revet ost
Sånn gjør du
  1. Stek kjøttdeigen, tilsett kryddermiksen og vann.
  2. Rød og la småkoke i 5-10 minutter uten lokk.
  3. Ha i mellomtiden nachos i en ildfast form og legg på tacokjøttdeig og jalapeños.
  4. Strø over revet ost og gratinere i ovenen på 225 grader i 5 minutter eller til osten har smeltet.

Du kan bruke hjemmelaget eller ferdigkjøpt tacokrydder.

Godt tilbehør:

3 drinker som passer til tex mex-mat:

  1. Chilishot
  2. Margarita
  3. Margarita med appelsin

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Følg og del på Facebook, da vel!

 – Foto og oppskrift: Santa Maria – 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.