Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Kesam med laks, agurk og Mango Curry
20207
post-template-default,single,single-post,postid-20207,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Kesam med laks, agurk og Mango Curry

Denne lette lunsjen er rik på proteiner, mager på fett, lav på karbohydratinnhold og den er dessuten rask å lage. Inneholder laks med omega-3 som er bra for oss. Men det visste du vel allerede.

LUNSJ-PÅ-1-2-3

Hele trikset med å få denne lunsjen velsmakende er å bruke mye av krydderet Mango Curry. Smak deg fram! Jeg bruker laktosefri lett kesam, men du kan gjerne bruke vanlig kesam også.

LUNSJ: Kesam med laks, agurk og Mango Curry
 
Ingredienser
  • 30 g sur agurk
  • 100 g kesam
  • 90 g laks
  • 100 g agurk
Sånn gjør du
  1. Hakk agurk og bland sammen alt i en bolle.

 

LUNSJ-Oppskrift-på-kesam-med-laks,-agurk-og-mango-curry

Næringsinnhold:

Kalorier: 318,6
Karbohydrater: 12,7
Proteiner: 26,75
Fett: 17,63

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Følg og del på Facebook eller Pinterest, da vel!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits