Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Marsipanhjerter
18932
post-template-default,single,single-post,postid-18932,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Marsipanhjerter

Vil du overraske mor på morsdagen – eller din kjære med noe godt til Valentine? Prøv da disse søte hjertene av marsipan med sjokoladetrekk.

Marsipanhjertene er laget uten vanlig raffinert sukker. Her er det brukt Cocosa kokossukker fremstilt av nektaren til blomstene som vokser på kokosnøttpalmen og Steviosa Sukker som er laget av sukkeralkohol og den søte planten Stevia. 

Marsipanhjerter til Valentine

Det er også brukt økologisk sjokolade i hjertene.

Marsipanhjerter
 
Ingredienser
  • 350 g finmalte mandler (evt. mandelmel)
  • 70 g finhakkede valnøtter
  • 3 eggehviter
  • 2 ss sukkerstatning, Steviosa
  • 2 ss kokosblomstsukker, Cocosa
  • 1-2 ss Cognac (kan sløyfes)
  • 200 g 70 % sjokolade, Ecuador Organic
Sånn gjør du
  1. Bland mandelmel og valnøtter i en stor bolle.
  2. Rør sammen eggehviter, Steviosa sukker, Cocosa Sukker og evt. Cognac.
  3. Bland alt sammen ved å kna med hendene til en fin jevn marsipanmasse.
  4. Form til små hjerter eller biter du ønsker.
  5. Sett bitene i fryseren til de er helt fryst ned.
  6. Smelt sjokoladen i vannbad.
  7. Ta ut konfektbitene og dypp de i den smeltede sjokoladen.
  8. Dekorer med kakepynt om du ønsker.

Oppbevares i kjøleskap eller frys de ned.

– Oppskrift og foto: Soma – 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits