Hjem   Om meg   Kontakt
Kokos på 12 måter | Marianne de Bourg
19985
post-template-default,single,single-post,postid-19985,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Kokos på 12 måter

Kokosmel, kokosmelk og kokosflak. Kokosdrikker, kokosmelis og kokoschips. Er vi blitt helt klin kokos? Nei, kokos er både sunt og godt, så det er ingenting å lure på.

[Så sunt er kokosolje]

Av blomstene utvinnes søt nektar som brukes til palmesukker, palmevin lages av treets sevje og fruktkjøttet spises direkte.

Kokosmasse brukes til matlaging og av kokosmassen blir det utvunnet kokosolje. Fruktvæsken er en velsmakende drikke. Av væsken av moden frukt kokosmelk. Av både fruktkjøtt og fruktvæske lages brennevin. (Kilde: Wikipedia)

Se bare her hvor mye fint man kan få ut av kokos:

KLIN-KOKOS-Kokos-på-12-måter

Produktene fås kjøpt i helsekost og på nett.

  1. Kokosblomstmelis fra Økosjokolade
  2. Usøtet kokosdrikk fra GoGreen
  3. Kokos- og ananasdrikk fra Helios
  4. Ritede kokoschips fra Renée Voltaire
  5. Økologisk kokosmelk fra Santa Maria
  6. Kokosnøttvann med banansmak fra Dr. Martins
  7. Kokostnøttsirup fra Renée Voltaire
  8. Kokosolje med sitronsmak fra Soma Nordic
  9. Stevia med kokossmak fra Funksjonell Mat
  10. Kokosnøttsmør fra Økosjokolade
  11. Kokosmel fra Funksjonell Mat
  12. Økologisk kokosblomstsukker fra Soma Nordic

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Følg meg gjerne på Facebook eller Pinterest

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.