Hjem   Om meg   Kontakt
LØRDAGSGODT: Lakristrøfler | Marianne de Bourg
19909
post-template-default,single,single-post,postid-19909,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

LØRDAGSGODT: Lakristrøfler

Er du glad i lakris må du prøve deg på denne oppskriften med lakrisrotpulver.

LØRDAGSGODT: Sunn oppskrift på lakriskuler

Lakristrøflene er laget av lakrisrotpulver og cashewnøttsmør fra Artisana, som du får kjøpt i helsekost eller på nett hos Økosjokolade. Alternativt kan du bruke pecansmør eller annet nøttesmør.

Rå lakristrøfler
 
Oppskrift: Lørdagsgodt
Ingredienser
  • 15 dadler
  • 3 ss cashewnøttsmør
  • 2 ss lakrisrotpulver
  • 1 ss finmalt kokosblomstsukker
  • ⅓ ts salt
  • Evt. kakaopulver eller lakrisrotpulver til rulling
Sånn gjør du
  1. Finmal dadlene i en kjøkkenmaskin og ha deretter i resten av ingrediensene.
  2. Kjør til alt er godt blandet.
  3. Trill kuler av deigen og server.
  4. Kulene kan rulles i kakaopulver eller lakrisrotpulver før servering. Trøflene på bildet er rullet i kakaopulver.

Kulene oppbevares best i en boks i kjøleskapet til servering.

NB: lakris bør generelt brukes med forsiktighet og frarådes gravide og personer med høyt blodtrykk.

– Foto/oppskrift: Økosjokolade – 

[LAKRISKROT – Næringsinnhold og helsefordeler]

[FOODPAIRING: Gode smakskombinasjoner med lakris]

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Følg meg gjerne på Facebook eller Pinterest

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.