Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Gode smakskombinasjoner med lakris:
19931
post-template-default,single,single-post,postid-19931,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Gode smakskombinasjoner med lakris:

Lakris passer sammen med både salt og søtt, til sjokolade selvfølgelig, men visste du at lakris skal være et perfekt smaksfølge til laks?

Dette er en artikkel i serien Smakskombinasjoner, også kalt foodpairing, hvor jeg tar for meg ulike matvarer og hvilke gode smaker som passer til.

Foodpairing: Gode smakskombinasjoner med lakris

Foto: Marianne de Bourg

Gode smakskombinasjoner med lakris:

Frukt og bær: Appelsin. Banan. Grapefrukt. Dadler. Papaya.

Krydder og urter: Anis. Bukkehorn. Mynte.

Kjøtt, fisk og ost: Biff. Blåmuggost. Brie. Laks. Salami.

Annet: Fløte. Kaffe. Sort te. Kakao. Salt. Sjokolade. Vanilje.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Følg meg gjerne på Facebook eller Pinterest

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits