Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Ceviche med laks, avokado og fersk koriander
19859
post-template-default,single,single-post,postid-19859,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Ceviche med laks, avokado og fersk koriander

Tacofredag! Varier tacoen med fisk denne fredagen. Fylte sprø skjell med en frisk ceviche av laks…nam!

Retten er rask å tilberede, men trenger en time i kjøleskapet før servering.

Visste du at ceviche kan være både en kjøtt eller fiskerett? De fleste mener fiskeretten Ceviche de Pescado når de sier ceviche.

TACOFREDAG---Sunn-oppskrift-på-ceviche-in-taco-shells

Laks, avokado og koriander er en ypperlig smakskombinasjon, og en frisk rett som er god å servere sammen med tacoskjellene Mini Tubs.

Sett det frem på et middagsbord til mange gjester, eller til festbufféen.

[Hva er sunt med avokado?]

Ceviche med laks, avokado og fersk koriander
 
(4 porsjoner)
Oppskrift: Hovedrett
Ingredienser
  • 1 pakke minitacoskjell Mini Tubs
  • 300 g laks, frossen i 0,5 cm store biter
  • 3 stk lime - saften av
  • 1 stk hvitløksfedd
  • 0,5 stk grønn jalapeño
  • 1 krukke fersk koriander - hakket
  • 2 stk tomater uten fyll
  • 1 stk avokado i terninger
  • 2 dl mais
Sånn gjør du
  1. Legg lakseterningene i en skål, hell over limejuice, hvitløk, jalapeño og koriander og rør om.
  2. La det marineres 1 time i kjøleskap.
  3. Tilsett tomater, avokado, mais og bland.
  4. Server i f.eks. Mini Taco Tubs og spis så fort som mulig.

– Foto/oppskrift: Santa Maria –   

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Følg meg gjerne på Facebook eller Pinterest

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits