Hjem   Om meg   Kontakt
GUIDE - Proteinbarer | Marianne de Bourg
19609
post-template-default,single,single-post,postid-19609,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

GUIDE – Proteinbarer

En bar er ikke bare en bar. I helsekosthylla finnes det en rekke barer, og man bør vite hvilke behov man ønsker å dekke og hvilke bar som er best egnet til akkurat ditt behov. Her er en liten guide!

Måltidserstatter

Måltidserstattere er barer som er beregnet på å erstatte et helt måltid. Altså i stedet for frokost, lunsj eller middag så spiser man en bar. Det kan man gjøre fordi disse barene inneholder alle næringsstoffer kroppen har behov for.

Hvorfor gjør man dette? Enten fordi du blir forhindret i å spise og ikke vil gå glipp av vitaminer og mineraler. Eller fordi du ønsker å redusere inntaket av kalorier, men fortsatt være trygg på at kroppen ikke går glipp av viktig næring.

NaturDiet-ChocoBanana

 

En type måltidserstatterserie, Naturdiet, fås kjøpt på dagligvarebutikkene og hver bar inneholder 200-230 kcal.

Mellommåltid

Mellommåltidsbarer er praktiske når man ønsker et lite påfyll mellom de store måltidene. Disse er vanligvis ikke beriket med vitaminer og mineraler, men inneholder energi som skal holde deg gående.

Det er ofte fornuftig å velge et mellommåltid med lite sukker, men mye protein og fiber da dette vil gi langvarig energi og påvirke blodsukkeret minimalt.

Atkins-Advantage

 

Atkins og både Advantage og DayBreak er fine mellommåltid for deg som ønsker et proteinrikt påfyll uten tomme kalorier.

Sjokoladeerstatter

Det er fullt mulig å oppleve søt og god sjokoladesmak uten å innta mengder med sukker.

Ved hjelp av søtningsmiddel har Atkins tatt tak i en rekke klassiske sjokoladevarianter og gjort det mulig å nyte favorittsjokoladen uten at det går på kompromiss med sukkerinntaket.

Atkins-Endulge-Chocolate-Break-3-pack

 

Å bytte ut den vanlige sjokoladen med Atkins Endulge gjør et lite men svært betydningsfullt grep i forhold til kroppen og sukker.

Proteinbar

Protein er regnet som kroppens byggesteiner og etter trening som har slitt på muskulaturen setter kroppen pris på et proteintilskudd som bidrar til å gjenoppbygge og forsterke musklene.

Ofte må man også fylle opp igjen glykogenlagrene og derfor gir proteinbarene et balansert tilskudd av protein og karbohydrater.

SWEBAR-fudge-crisp

 

Dalblads Swebar er eksempel på en høykvalitets proteinbar med protein fra tre ulike kilder, samt karbohydrater fra fruktose og glukose.

– Kilde: Midsona Norge – 

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits