Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Meksikansk salsa med bønner
13498
post-template-default,single,single-post,postid-13498,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Meksikansk salsa med bønner

Står taco eller pizza på menyen hos deg i kveld? Da kan jeg foreslå denne salsaen, som ikke er vanskelig å lage. Den er faktisk også ekstra sunn med Udo’s Choice oljeblanding med omega 3, 6 og 9.

Meksikansk salsa med ekstra omega

Denne salsaen er ganske “chunky”. Vil du ha en salsa som har mer flytende konsistens, kan du prøve denne.

Meksikansk salsa med bønner
 
(6-8 porsjoner)
Ingredienser
  • 500 g (ca 4 stk) tomater, finhakket
  • 250 g sorte eller røde bønner (kokte)
  • 1 liten rødløk, finhakket
  • Grønn, rød og gul paprika, finhakket (ca ½ av hver)
  • 2 ss finhakket frisk mynte eller koriander
  • 2 hvitløkskløfter, presset/most
  • 60 ml Udo's Choice (evt annen bra olje)
  • 30 ml ferskpresset sitronsaft
Sånn gjør du
  1. Bland alle ingrediensene i en bolle og sett i kjøleskapet ca 2 timer før servering, slik at smakene får blandet seg godt.
  2. La retten stå litt i romtemperatur før servering.

Prøv den sammen med økologiske tortillachips eller som tilbehør til annen meksikansk mat:

Denne oppskriften er glutenfri, laktosefri og lavkarbo. 

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele på Facebook, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits