Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | God hormonbalanse, økt lyst og vitalitet
19525
post-template-default,single,single-post,postid-19525,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

God hormonbalanse, økt lyst og vitalitet

Endelig et dokumentert kosstilskudd som fremmer god hormonbalanse, økt lyst og vitalitet

Kosttilskuddene Cellmate Man og Cellmate Woman kan gi oss en liten dytt inn i den gode, oppadgående hormonspiralen. Den dokumenterte ekstrakten av Fenusider styrker hormonbalansen og lysten på en naturlig måte.

Cellmate-Man-&-Woman-30-pack

Effekten er dokumentert i kliniske studier. Mannen bak produktene er Paul Clayton, doktor i medisinsk farmakologi, forfatter av mange helsebøker og kjent foredragsholder i Norge.

Passer Cellmate for meg?

Alle som har passert 30 år og erfarer avtagende lyst og vitalitet kan ha stor nytte av å prøve Cellmate.

Både for å kompensere for den naturlige nedgangen av kjønnshormoner som følger med alderen, og fordi nivåene av de gode kjønnshormonene er lavere enn de var for bare ti år siden. Det kan både ha med stress, miljø og overvekt å gjøre.

Cellmate gir et dytt i retning av en bedre hormonbalanse, som igjen vil kunne inspirere oss til å være mer fysisk aktive og spise fornuftig kost. Slik kommer vi raskt inne i en oppadgående ”hormonspiral”.

Noen fakta:

 • Mangel på lyst rammer 18 % av både menn og kvinner
 • Norske menn hadde 20 % mer testosteron i 1979 enn 2008
 • Testosteron halveres fra 25 – 55 år
 • For lite testosteron påvirker ikke bare kroppsformen, men gir også lavere vitalitet og energi, lavere lyst og evne samt depresjon.

CELLMATE WOMAN:

Det finnes få alternativer til hormonerstatningsterapi for kvinner (syntetiske hormoner, økt risiko for hjerteinfarkt, økt risiko for slag, økt risiko for brystkreft). Cellmate Woman øker fritt østrogen (estradiol) med 70 % på en helt naturlig måte.

Manglende lyst hos kvinner:

 • Hypoactive Sexual Desire Disorder (HSDD)
 • Rammer 13 % til 46 %
 • Hyppigst etter menopausen
 • Mest frustrerende før menopausen
 • Øker med overvekt og diabetes

Målgruppe er kvinner med:

 • Lav lyst & libido
 • Mindre energi og vitalitet
 • Spesielt aktuelt etter menopausen
 • Alternativ til hormonterapi (HRT)

CELLMATE MAN:

 • Øker blodets innhold av fritt testosteron
 • Aktivt virkestoff: et helt unikt ekstrakt av Fenusider fra bukkehornkløver
 • 8 ukers dobbelt blindstudie:
 • 99 % økning i fritt testosteron
 • Reduksjon i kroppsfett
 • Økt muskelmasse
 • Økt: lyst/libido/orgasme, Økt energi og velvære Muskelstyrke

Målgruppen er menn med:

 • lavere lyst & mindre evne
 • mindre energi og vitalitet
 • overvekt og diabetes
 • naturlig alternativ til hormonterapi

Hva gjør Cellmate så spesiell?

Cellmate forbedrer nivåene av kjønnshormoner via virkemekanismer som tidligere ikke har vært kjent. Den lystøkende effekten kommer fra bukkehornfrøenes saponin-glykosider. Det er plantestoffer som har stor likhet med kroppens egne steroid-hormoner.

I Cellmate er de ekstrahert og standardisert under navnet Fenusider. De binder seg til og okkuperer reseptorene på de blodproteinene som frakter kjønnshormonene rundt om i kroppen, og dette frigjør kjønnshormoner som ellers ville være bundne og uvirksomme. Inaktive hormoner blir aktive, og vi slipper bivirkninger fordi effekten forekommer i de normale hormonspektrene som vi naturlig befinner oss i.

Hvor stor effekt har Cellmate?

De aktive kjønnshormonene i kroppen vår utgjør normalt sett bare 1-2 % av den totale mengden kjønnshormoner, det vil si alle aktive og inaktive/bundne kjønnshormer. Studier viser at Fenusidene i Cellmate frigjør 1-2 % av de bundne hormonene, og dermed dobler vi mengden aktive hormoner. Det gir en betydelig og merkbar effekt, noe flere dobbelt-blind placebokontrollerte studier bekrefter.

En studie som ble utført på 80 kvinner i alderen 20-49 år viste en signifikant økning av frie/aktive kjønnshormoner, på målinger etter 1 og 2 måneder. En tilsvarende studie på menn målte en økning på hele 99 % i fritt, aktivt testosteron ved bruk av den standardiserte bukkehornkløverekstrakten som Cellmate er basert på.

Cellmate har veiledende pris kr 279 og fås kjøpt i helsekost og i nettbutikk.

Mer alternativ behandling:

Har du postive erfaringer med coaching? Skriv noen ord inn i kommentarfeltet under.

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Del gjerne og følg på Facebook!

1 Comment

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits