Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Agurksalsa med fersk chili, lime og koriander
19282
post-template-default,single,single-post,postid-19282,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Agurksalsa med fersk chili, lime og koriander

Denne salsaen passer like godt til taco og tex mex-mat som til grillmat. Den har grill/røyksmak fra ferdigkjøpt BBQ-saus og inneholder frisk lime, smakfull koriander og chili som river litt – nam!

Om sommeren liker vi godt å lage superenkelt (og godt!) tilbehør til grillmaten. Grillen passer seg jo stort sett selv og når tilbehøret er kjapt, kan maten stå på bordet i løpet av ganske få minutter.

Denne salsaen er kjapp, enkel og smaksrik!

Oppskrift-på-agurksalsa-med-fersk-chili,-koriander-og-lime

Foto/oppskrift: Santa Maria

American BBQ Sauce Hickory har fyldig røyksmak, og er både søt og mild. Den er fri for smakforsterkeren glutamat E 621.

Agurksalsa med fersk chili, lime og koriander
 
Ingredienser
  • 1 stk agurk skåret i fine små terninger
  • 2 stk sjalottløk - skåret i fine, små terninger
  • ⅓ fersk chili - uten stener, skåret i fine, tynne biter
  • 1 stk lime - saften
  • 1 krukke fersk koriander - hakket
  • 0,8 dl American BBQ Sauce Hickory
  • Ca 0,5 ts salt (salte etter behov!)
  • 1 ts sesamfrø
Sånn gjør du
  1. Bland alle ingrediensene til en salsa, smak til med salt.
  2. Server som tilbehør til alle typer tex mex-mat og grillmat.

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook.

Her er mer du kanskje liker:

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits