Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | To shots for lever og immunforsvaret
19167
post-template-default,single,single-post,postid-19167,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

To shots for lever og immunforsvaret

En juicy supershot er kjapp og konsentrert næring når du begynner å føle deg litt småsyk, er sliten, har dårlig tid eller ønsker å bruke juicing som sunn ”medisin” uten bivirkninger. Den lages i juicemaskin og tar bare noen sekunder å lage.

Oppskrift-på-sunne-gurkemeie-og-gazbacho-shots

Her er to oppskrifter fra boka Superjuicy! som er satt sammen for å gi konsentrert næring, og akkurat som en mer tradisjonell shot fra baren, smaker de ikke nødvendigvis slik at du ønsker å drikke et helt glass. Men de gjør supergodt!

Gurkemeieshot

Demper betennelser, fremmer fordøyelsen, styrker leveren og virker kreftforebyggende. Inntas 1 gang om dagen.

Gurkemeie er i familie med ingefær og har blitt brukt i kinesisk medisin i flere tusen år. Den er blant annet kjent for sine antiinflammatoriske egenskaper. Perfekt mot vonde muskler og ledd. I gurkemeie finnes det helsebringende stoffet curcumin, og enzymet bromelain i ananasen sørger for at curcumin opptas.

Dette trenger du:

  • 3 g fersk gurkemeierot
  • 3 cm tykk skive ananas

Slik gjør du:

Putt ingrediensene i juicemaskinen din og press ut saften.

OBS! Hvis du har diabetes eller går på blodfortynnende medisiner, må du være varsom med å bruke store mengder gurkemeie. Forhør deg med legen din først.

 

Gazpacho-shot

Styrker immunforsvaret, virker oppbyggende og soppdrepende. Kan inntas 1-3 ganger om dagen.

Inspirasjonen til denne shoten er hentet fra gazpacho, den velkjente grønnsaksuppen fra Spania. Hvitløk, spesielt når den er rå, er noe av det mest helsebringende vi kan innta. Svovelstoffene i hvitløken virker kreftforebyggende og svært styrkende på kroppen. De dreper også sopp (candida) i kroppen.

Dette trenger du:

  • 1 tomat
  • 1 fedd hvitløk uten skall
  • ½ stangselleri
  • 1 ts Udo´s choice olje eller kaldpresset linfrøolje

Slik gjør du:

Putt det skrelte hvitløksfeddet inn i tomaten for å unngå at hvitløkssmaken ”setter seg” i juicemaskinen din. Juice alt og rør inn oljen før du drikker shoten.

– Foto og oppskrifter fra boka Superjuicy –

✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️ ✉️

Likte du dette? Du kan dele bilde og link på Facebook eller Pinterest, følge meg på Pinterest og bli fan av bloggen på Facebook.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits