Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Kokossuppe m/kalkun
18926
post-template-default,single,single-post,postid-18926,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Kokossuppe m/kalkun

Denne suppa er perfekt hvis du har rester av kalkun (og er litt lei julemat). Suppe er lett mat og den har fin og frisk smak av kalkun. Lett å lage er den også.

Kokossuppe med kalkun

Foto og oppskrift: Soma

Kokossuppe m/kalkun
 
(4 porsjoner)
Ingredienser
  • 5 ss Cocosa kokosolje
  • 1 l vann
  • 2 dl råris
  • 1-2 ss buljong (evt terninger)
  • 1 ts havsalt
  • 1 ss raspet ingefær
  • ½ ss kokosblomstsukker, gjerne Cocosa Sukker
  • 3 dl hakkede grønnsaker (f.eks brekkbønner, broccoli, gulrøtter)
  • 3 dl kalkunkjøtt i terninger (ev. kylling)
  • Saften av en presset sitron
Sånn gjør du
  1. Kok opp vann og råris med buljong, havsalt, Cocosa Sukker og ingefær. La koke på lav varme i 25 minutter.
  2. Legg i grønnsakene og la koke ytterligere 10 min før kalkun, sitron og Cocosa blandes i.
  3. Kok opp, slå av platen og la stå i 10 minutter under lokk før suppen serveres.

Næringsinnhold

  • Kcal. pr. 100 g: 92,8
  • Proteiner: 6,9 g
  • Fett: 4,1 g
  • Karbohydrater: 6,7 g
No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits