Hjem   Om meg   Kontakt
Enkle drinker, cocktails og punsj til nyttårsaften | Marianne de Bourg
18993
post-template-default,single,single-post,postid-18993,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Enkle drinker, cocktails og punsj til nyttårsaften

Festlige drinker og cocktails må til på nyttårsaften – som velkomstdrink og kanskje påfyll fra cocktailbaren resten av kvelden…?

Her har du tips til de ultimate drinkene til nyttår.

Oppskrift-på-drinker-og-cocktails-til-nyttårsaften

FESTSTEMT SERVERING: Bruk forskjellige glass og fyll dem med popcorn, dip, grønnsaker, snacks – i tillegg til cocktails. Produkter og foto fra Rosendahl

  1. Disaronno sparkling – Overrask gjestene med en behagelig blanding av Disaronno og sprudlende musserende vin. Denne smoothe og søte cocktailen er en flott start på festen. Dekadense i et glass!
  2. Julepunsj – Punsj passer perfekt som aperitiff både til julens fester og middagsselskaper. Den er litt retro og mer spennende enn den alminnelige gløggen.
  3. Sparkling Gold består av champagne (eller musserende vin) blandet med Smirnoff Gold som inneholder flak av 23 karats gull. Hva passer vel bedre på nyttårsaften enn en drink med flytende flak av 23 karats gull?
  4. The Golden Flute er en drink som helt enkelt består av eplejuice, samt Smirnoff Gold med flytende gullflak. Kanskje verdens enkleste og mest festlige drink?
  5. Pumpkin Pie Wonderland – Denne drinken passer like perfekt som høstdrink, drink til Halloween og hele julen igjennom. Kanten på glasset er nemlig rimmet med det typisk høst- og julekrydderet Pumpkin Pie Spice, som inneholder de typiske julekrydderne kanel, ingefær, nellik, muskat og allehånde.
No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.