Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Sukkerfrie kokosmakroner
18979
post-template-default,single,single-post,postid-18979,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Sukkerfrie kokosmakroner

Hvis du er glad i kokos, vil disse småkakene falle i smak. Kokosmakroner er laget med bare noen få ingredienser, men det aller beste med disse er selvfølgelig at de er sukkerfrie!

Sunn oppskrift på sukkerfrie kokosmakroner

Ha gjerne litt smeltet sjokolade på toppen av kokosmakronene!

Sukkerfrie kokosmakroner
 
Ingredienser
  • 4 eggehviter
  • ¼ ts salt
  • 1 ts steviadråper med kokossmak
  • 3 kopper kokos
  • ¼ kopp smeltet kokossmør
  • Valgfri topping: ½ kopp smeltet mørk sjokolade
Sånn gjør du
  1. Forvarm ovnen til 175 grader.
  2. Pisk eggehviter, salt og steviadråper til det er lett og luftig.
  3. Ha i kokos i eggehviteblandingen og bland godt.
  4. Bland inn smeltet kokossmør.
  5. Ha bakepapir på et stekebrett og legg kuler av deigen med litt avstand på brettet, gjerne med en iskremskje.
  6. Stek i 20-25 minutter til de har begynt å få farge .
  7. Avkjøl i 5 minutter før de legges til avkjøling på rist.
  8. Ha eventuelt smeltet sjokolade på kokosmakronene.
  9. Lagre i en lufttett beholder.

– Kilde: Sweet Leaf – 

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits