Hjem   Om meg   Kontakt
Marsipan med agavenektar istedenfor melis | Marianne de Bourg
17088
post-template-default,single,single-post,postid-17088,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Marsipan med agavenektar

Lag din egen marsipan med bare ekte gode råvarer og ingen tilsetningsstoffer. Supergodt!

Sunn-oppskrift-på-hjemmelaget-marsipan-med-agavenektar

Foto og oppskrift fra Sana Bona

Marsipan med agavenektar
 
Mengde ca 250 gram
Oppskrift: Kake/dessert
Ingredienser
  • 3 dl mandler
  • 2 ss smeltet rått kakaosmør
  • 2 ts rått kokosfett (extra virgin)
  • 3 ss rå agavenektar
  • ½-1 ts rått vaniljepulver
Sånn gjør du
  1. Mal mandlene i en kraftig blender, kjøkkenmaskin eller liknende.
  2. Smelt kakaosmøret og kokosfettet i vannbad.
  3. Bland de malte mandlene med det smeltede kakaosmøret, kokosfettet, rå vanilje og rå agave nektar.
  4. Kna det sammen med hendene.
  5. Form til kuler eller marsipan stenger.

 

Tips:

  1. Du kan smaksette marsipanen med cognac eller appelsinskall/eterisk appelsinolje.
  2. Du kan lage mørkt sjokoladetrekk og ha over marsipanen.
  3. Du kan ha i litt mandeldråper.
  4. Form eventuelt marsipanen til julefigurer med marsipanformer (IKEA har i år noen fine her).
  5. Farg marsipanen med matfarge i rødt og grønt.
No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.