Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Sjokoladetrøfler + Lakristrøfler
18814
post-template-default,single,single-post,postid-18814,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Sjokoladetrøfler + Lakristrøfler

Disse sjokoladetrøflene er laget med dadler og en mindre mengde sukker. De er rullet i kakao, men hvis du vil lage lakristrøfler ruller du trøflene i lakrispulver.

Sunn oppskrift på sjokoladetrøfler

Sjokoladetrøfler
 
(ca 15-20 biter)
Oppskrift: Lørdagsgodt
Ingredienser
  • 15 dadler
  • 3 ss Artisana pecansmør (evt annet nøttesmør)
  • ½ ts vaniljepulver
  • ½ ts kanel
  • 1½ ss kakaopulver
  • 1½ ss kokosblomstsukker
  • Litt havsalt
  • Kakaopulver eller lakrisrotpulver til å rulle kulene i
Sånn gjør du
  1. Ha dadler i en kjøkkenmaskin og kjør til dadlene er godt oppmalt.
  2. Tilsett så resten av ingrediensene og kjør alt sammen til en jevn deig.
  3. Form kuler eller firkanter med fingrene i den størrelsen du vil ha dem og rull dem i kakaopulver eller lakrisrotpulver.

Kan oppbevares i kjøleskap i 3 til 5 dager.

Alle ingrediensene er fra Økosjokolade. Foto/oppskrift: Økosjokolade

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits