Hjem   Om meg   Kontakt
Sukkerfri og sunn lavkalori og lavkarbo marsipan | Marianne de Bourg
18901
post-template-default,single,single-post,postid-18901,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Sukkerfri og sunn lavkalori og lavkarbo marsipan

Sunnere marsipan enn dette får du vel ikke? Hele oppskriften gir 347 kcal og ca. 12 kuler. Det vil si ca. 29 kcal per kule.

Oppskrift på sunn og sukkerfri marsipan

Hvis du ønsker en lavkalori-marsipan kan du bruke det fettreduserte mandelmelet. Det er dette oppskriften er næringsberegnet fra.

Hvis du ikke er så opptatt av kalorier, men ønsker å gi marsipanen ekstra smak og saftighet anbefales det at du benytter finmalte mandler.

Sukkerfri og sunn lavkalori og lavkarbo marsipan
 
Oppskrift: Lørdagsgodt
Ingredienser
  • 90 g mandelmel
  • 60 g SukrinMelis
  • 2 eggehviter
  • (1-3 dråper mandelessens)
  • 20 g mørk sjokolade (topping)
Sånn gjør du
  1. Bland SukrinMelis, mandelmel, eggehviter og mandelessens.
  2. Smak på marsipanen etter hvert som du knar den sammen, og tilsett mer mandelmel eller SukrinMelis etter hvor søtt du vil ha det.
  3. La deigen hvile i ca. 15 minutter, del den i 12 like biter og trill kuler.
  4. Del sjokoladen i biter og putt dem i en plastpose, smelt i varmt vann. Klipp av tuppen, og dekorer kulene.

Næringsinnhold per 100 gram

Energi: 165 kcal

Protein: 20,1

Karbohydrat: 3,5

Fett: 4,7

Fiber: 16,1

 – Oppskrift og foto: Funksjonell Mat – 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.