Hjem   Om meg   Kontakt
Disaronno Sour | Marianne de Bourg
18216
post-template-default,single,single-post,postid-18216,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Disaronno Sour

Disaronno Amaretto passer godt til julens cocktails og som aperitif og avec. Drinken Disaronno Sour er en søtere og kanskje litt mer feminin variant av Whiskey Sour,  som tradisjonelt er laget av whiskey, sukker og sitronsaft. 

Oppskrift på drinken Disaronno Sour

 

Disaronno Sour
 
Oppskrift: Drikke
Ingredienser
  • 1,5 deler Disaronno Amaretto
  • 1 del ferskpresset sitronjuice
  • 0,5 deler sukkerirup (eller sukkererstatning)
  • Sitronskiver
  • Is
Sånn gjør du
  1. Fyll en cocktailshaker eller et norgesglass med is.
  2. Ha i 1,5 del Disaronno, 1 del ferskpresset sitronjuice og 0,5 deler sukkersirup/sukker.
  3. Rist godt eller rør rundt og pynt med sitronskiver.

Enjoy!

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits