Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Sunnere sukkerfrie sandnøtter
18114
post-template-default,single,single-post,postid-18114,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Sunnere sukkerfrie sandnøtter

Deilig og sunnere utgave av småkaker for både store og små. Disse sandnøttene er nemlig laget uten sukker og deigen er tilsatt ekstra fiber. 

Sunn-oppskrift-på-sukkerfrie-sandnøtter

Foto: Funksjonell Mat

Sunnere sukkerfrie sandnøtter
 
Ingredienser
  • 250 g smør
  • 250 g Sukrin
  • 1 egg
  • 2 dl hvetemel
  • 4 dl potetmel
  • 2 dl FiberFin
  • 5 ts vaniljesukker
Sånn gjør du
  1. Rør smør og Sukrin hvitt og porøst.
  2. Bland i et lettvispet egg og sikt i melet blandet med vaniljesukker.
  3. Stek først en prøvekake med minst mulig melmengde.
  4. Trill deigen til små kuler.
  5. Sett dem på en godt smurt plate, eller en plate dekket med bakepapir.
  6. Trykk kulene litt flate med fingeren.
  7. Stek dem midt i ovnen ved 190-200 grader i ca 12 minutter, eller til de er lysegule og gjennomstekte.

Næringsinnhold per 100 gram

  • Energi: 326 kcal
  • Protein: 2,2
  • Karbohydrat: 31,2
  • Fett: 19,8
  • Fiber: 7,1

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits