Hjem   Om meg   Kontakt
Makroner med kardemomme og appelsin | Marianne de Bourg
17092
post-template-default,single,single-post,postid-17092,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Makroner med kardemomme og appelsin

Disse makronene blander du kjapt sammen og legger dem i fryseren til de stivner. De inneholder hverken sukker, gluten eller melkeprodukter. De er veganske/vegetariske, Paleo og helt rå (raw food).

Sunn-oppskrift-på-julegodt-makroner

Foto og oppskrift, Sana Bona

[MAT] Makroner med kardemomme og appelsin
 
(20 stk)
Oppskrift: Kake/dessert
Ingredienser
  • 2 dl rå kokosmasse
  • 2.5 dl mandelmel
  • 1 dl x-virgin kokosolje, smeltet
  • 1 ts ekte vaniljepulver
  • 1 klype Himalayasalt
  • Revet skall fra 1 økologisk appelsin
  • 2 ts malt kardemomme.
Sånn gjør du
  1. Bland alle tørre ingredienser.
  2. Smelt kokosoljen og bland så alt sammen.
  3. Form små kuler og sett de kjølig til det er tid for servering.

Tips: Tilsett 1 ss safran i den smeltete kokosoljen før du blander alt sammen.

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits