Hjem   Om meg   Kontakt
Proteinrik, glutenfri, økologisk og vegansk pasta! | Marianne de Bourg
17710
post-template-default,single,single-post,postid-17710,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Proteinrik, glutenfri, økologisk og vegansk pasta

Nå kan du kjøpe en pasta med 42 % protein og 19,7 % fiber. I tillegg er denne pastaen glutenfri, økologisk og vegansk.

Nutri-Nick Fettuccine og Spaghetti er laget av kun økologiske bønner og vann. Konsistensen er overraskende lik vanlig pasta, og den har en nøytral, god smak.

Nutri-Nick Fettuccine og Spaghetti skal kunne fås i alle landets helsekostbutikker, og i nettbutikken til Funksjonell Mat. Veiledende utsalgspris vil være kr 49.

PS – Spør i din lokale helsekostbutikk om de kan ta inn varen.

2 Comments
  • Aina

    25/11/2014 at 4:44 pm Reply

    Hurra:)

    • Marianne

      25/11/2014 at 6:01 pm Reply

      Ja, ikke sant! Jeg gleder meg til å prøve. Skal snart fås i de fleste helsekostbutikker :)

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.