Hjem   Om meg   Kontakt
Lag kreative julekort av gjenbruksmateriale | Marianne de Bourg
18039
post-template-default,single,single-post,postid-18039,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Lag kreative julekort av gjenbruksmateriale

Hva med å samle venner og familie til et lite juleverksted hvor kreativiteten får fritt spillerom ved å lage julekort av materialer som ellers ville gått til spille?

Da kan dere være med i en kreativ konkurranse hvor oppgaven er å lage julekort av brukt avispapir, godteripapir, melkekartonger og andre gjenbruksmaterialer, gjerne også inkludert materiale fra TASSIMO kaffekapsler.

JUL Lag-julekort-av-gjenbruksmaterialer

Foto: Rosendahl

Konkurransen Min varme julehilsen arrangeres av TerraCycle som er et miljøforetak som gjenvinner produkter som ikke blir dekket av nasjonale gjenvinningsprogram. I Norge gjenvinnes TASSIMO kaffekapsler og foliemballasje. Disse blir gjort om til innovative og miljøvennlige produkter som f.eks parkbenker og vannkanner, da råplast blir erstattet ut med plast laget av kaffekapslene.

Sender du inn ditt bidrag mellom 17. november og 8. desember kan du delta i konkurransen med muligheten til å vinne flotte premier!
Les mer om konkurransen på TerraCycle.

Les også om: [Tips til forberedelser og planlegging av juleverksted]

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.