Hjem   Om meg   Kontakt
Krydderkaffe | Marianne de Bourg
17725
post-template-default,single,single-post,postid-17725,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Krydderkaffe

Da var høsten og vinteren i full gang. Hva er vel bedre enn å trekke bena godt oppunder seg og nyte en varm kopp hjemmelaget krydderkaffe? Ikke er det spesielt vanskelig. Ei heller tidkrevende. 

Oppskrift-på-varmende-krydderkaffe

Foto og oppskrift er lånt fra Black Cat Kaffe og Tehus

Varmende krydder i en varm kopp. Slik lager du din egen krydderkaffe:

[DRIKKE] Krydderkaffe
 
(2 porsjoner)
Ingredienser
  • 2½ dl melk (evt. soyamelk eller annen nøttemelk)
  • ½ ts kanel
  • ½ ts kardemomme
  • ½ ts allehånde
  • 1 ss revet appelsinskall
  • 1 dl sterk kaffe
Sånn gjør du
  1. Varm alle ingrediensene i en kjele.
  2. Sil fra krydderet og server krydderkaffen varm.
  3. Gjerne med en kremklatt og revet appelsinskall som pynt.

Julekrydder som kanel, kardemomme og allehånde kan blant annet øke sexlysten og virke mot depresjoner.

[Les mer om kanel]

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.