Hjem   Om meg   Kontakt
[HAPPY HOUR] Eple- og whiskytoddy | Marianne de Bourg
17618
post-template-default,single,single-post,postid-17618,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

[HAPPY HOUR] Eple- og whiskytoddy

Det er høst, fredag, klokka er fem, det er kaldt og mørkt. Hva passer vel bedre enn en varm toddy? Her er en smakfull toddy med eplejuice, whisky, sitron og varmende krydder. 

Eple-og-whisky-toddy

Foto: Produsenten

Tips: Til denne whiskyen kan du få egen tekst på etiketten. Fint gavetips, ikke sant? Hva med kjælenavnet på kjæresten eller navnet på hytta?

Etiketten kan bestilles på Thefamouslabels eller Makesomeonefamous og den koster kr 39 å få tilsendt. Her kan man også laste opp et eget bilde.

Eple- og whisky-toddy
 
Porsjoner: 2
Ingredienser
  • 4 dl god eplejuice
  • 2 dl Famous Grouse whisky
  • Sitron
  • Vinterkrydder etter smak (hel nellik, kardemomme eller kanel)
Sånn gjør du
  1. Ha eplejuice og hele krydder i en kjele, la trekke i fem minutter og ha deretter i whiskyen.
  2. Server med 1 skive sitron og krydder i glass som tåler varme.

Flasken kjøpes på Vinmonopolet.

  • Basisutvalg
  • Varenummer: 12401
  • Kr 359,90

 

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.