Hjem   Om meg   Kontakt
Senke kravene | Marianne de Bourg
17470
post-template-default,single,single-post,postid-17470,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline

Senke kravene

Hei og velkommen til dagens utfordring hvor jeg utfordrer meg selv med en ny liten oppgave hver dag. Dagens utfordring handler om små og enkle skritt i en hektisk hverdag. 

Jeg oppfordrer deg til å være med på disse daglige utfordringene. De gir en fin start på dagen – og gir positive resultater ofte med minimal innsats.

Dagens utfordring: Senke kravene

SELVUTVIKLING-Dagens-utfordring-senke-kravene

Stress kan oppstå av høye krav til seg selv og omgivelsene.

Hvordan dempe denne typen stress?

Det kan være å senke kravene til seg selv og andre, eller å ikke ta på seg for krevende oppgaver. Det kan være å dempe sin indre perfeksjonist eller det kan være å be om hjelp.

I dag skal jeg skrive en liste over alt jeg burde, skulle og må– og deretter stryke alt fra listen som ikke både haster og er viktig.

Bli gjerne med på dagens utfordring!
Marianne

2 Comments
 • Elise Røe

  09/11/2014 at 6:58 pm Reply

  Dette er så viktig. Har lest mange tips om å dele inn oppgaver i viktighet og hvor mye det haster, og dermed prioritere etter det. Høres fryktelig smart ut, og tror nok det må prøves ut for min del også :)

  • Marianne

   10/11/2014 at 8:01 am Reply

   Ja, prioritering er viktig for ikke å bli stresset. For min del er det typisk å ha e-postprogrammet åpent slik at nye e-poster dukker opp i et vindu i hjørnet på maskinen. Hvor hast er det å lese e-post samme minutt som de kommer inn egentlig…? En annen “feil” jeg typisk gjør er å svar på e-post med en gang. Selv de som ikke haster. For man skal jo svare, ikke sant? Dermed kommer disse tingene i veien for det som er aller viktigst på to do-lista…

   Takk for innspill!

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.