Hjem   Om meg   Kontakt
Marianne de Bourg | Pulled laks med Teriyaki-saus
16343
post-template-default,single,single-post,postid-16343,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,ctcc-exclude-NA,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.4.1,menu-animation-underline,er-recipe

Pulled laks med Teriyaki-saus

Tacofredag! Jeg elsker fredag og pizza eller Tex-Mex. Jeg samler defor på nye varianter av tex mex som kan variere den tradisjonelle tacoen.

Denne fredagens tacovariant er en superenkel variant hvor laks settes i ovnen og klarer seg sjøl. Passer perfekt når du kommer hjem og er sliten. Da er det bare å sette seg ned med avisa mens maten ordner seg sjøl. Eller når du er energisk og tar en runde med rydding og støvsuging mens laksen står i ovnen. Noen gang skal det være enkelt!

Tacofredag-oppskrift-på-pulled-laks-med-teriyakisauce

Foto og oppskrift er lånt med tillatelse fra Santa Maria

Pulled laks på Nacho Chips med Teriyaki Sauce
 
Oppskrift: Middag
Porsjoner: 4
Ingredienser
  • 500 g laks (fileter)
  • Teriyaki Sauce
Sånn gjør du
  1. Smør laksen inn med Teriyaki Sauce på begge sider og pakk den inn i stekefolie.
  2. Legg pakken i ovnen på lav varme, 85°C i circa 30-40 minutter.
  3. Ta den stekte fisken og strimle fiskekjøttet med en gaffel.

 

Forslag til tilbehør:

Rømme + eventuelt Ranch Style Topping
Blandet salat etter eget ønske
Salsa mild, medium eller hot
Avokado + Guacamole Mix
Lime til garnering
Nacho-chips

Eller lag guacamole og salsa fra bunnen av når du har ekstra god tid.

Ønsker deg en fin tacofredag,
Marianne

No Comments

Her kan du legge inn din kommentar eller en hyggelig hilsen:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogglistenhits